Veel gestelde vragen

  • 1) Hoe kan ik een vakantiehuis reserveren?
  • 2) Hoe kan ik contact opnemen met de verhuurder?
  • 3) Kan ik telefonisch contact opnemen met de verhuurder?
  • 4) Is de beschikbaarheid actueel?
  • 5) Waar vind ik de actuele prijzen?
  • 6) Kan ik een bezichtiging inplannen?
  • 7) Kan ik een optie plaatsen?
  • 8) Is het mogelijk om een annuleringsverzekering bij te boeken?

Hoe kan ik een vakantiehuis reserveren?

Bij Vakantieadressen.nl boek je een vakantiehuis altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Wil je het vakantiehuis reserveren? Vul dan het reserveringsformulier in en de verhuurder zal vervolgens contact met je opnemen om je reservering te bevestigen.

Hoe kan ik contact opnemen met de verhuurder?

Heb je een vraag over een accommodatie? Dan kun je je vraag direct stellen aan de verhuurder via de knop ‘Stel verhuurder een vraag per email’. De verhuurder zal vervolgens contact met je opnemen om je vraag te beantwoorden.

Kan ik telefonisch contact opnemen met de verhuurder?

Wil je graag snel antwoord op je vraag? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bij iedere accommodatie staat het telefoonnummer vermeld waarmee je rechtstreeks contact kunt opnemen met de verhuurder.

Is de beschikbaarheid actueel?

Ja, de beschikbaarheid is actueel. De beschikbaarheid wordt actief door de aangesloten verhuurders bijgehouden. Je mag er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid actueel is. Mocht de beschikbaarheid van een vakantiehuis niet actueel blijken te zijn, dan verzoeken wij je dit door te geven aan onze klantenservice.

Waar vind ik de actuele prijzen?

Bij iedere accommodatie vind je – onder de beschikbaarheidskalender - een overzicht van de actuele prijzen. Prijswijzingen en drukfouten voorbehouden.

Kan ik een bezichtiging inplannen?

Wil je de accommodatie bekijken? Neem dan rechtstreeks contact op met de verhuurder en geef aan dat je de accommodatie graag een keer wilt bezichtigen.

Kan ik een optie plaatsen?

Heb je nog enkele dagen bedenktijd nodig en wil je graag een optie plaatsen? Bij de meeste accommodaties is het mogelijk om een optie te plaatsen. Via het contactformulier kun je rechtstreeks contact opnemen met verhuurder en daarbij vragen om een optie te plaatsen.

Is het mogelijk om een annuleringsverzekering bij te boeken?

Verzekeringsmaatschappijen bieden vaak een groepsannuleringsverzekering aan waardoor een deel of de gehele groep verzekerd kan zijn. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de verzekeringsmaatschappijen. Let op, of de hele groep verzekerd is of een deel van de groep bij een calamiteit.