Slapen in een Hooiberg + overdekt terras en vuurkorf

  • 6 slaapkamers
  • 16 personen
  • Huisdieren niet toegestaan
  • 5 badkamers
  • Aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Tineke weten.

Reservering aanvragen Stel Tineke een vraag per email.
Beschrijving
Gezellig vertoeven met familie of vriendengroep in de landelijke omgeving tussen Giethoorn, Staphorst en Zwartsluis. Dat kan bij ons met een groep tot 16 personen waarbij u de volledige privacy heeft. U beschikt over 6 slaapkamers met eigen badkamers en bovendien kunt u gebruikmaken van de comfortabele loungehoek waarbij u overdekt kunt barbecueën of rond de vuurkorf kunt zitten. Is het mooi weer dan kunt u genieten van de ruime terrassen, het volleybalveld of uitkijken over de landerijen. De kinderen op de skelters laten stappen of spelen in het hooi. Maar we hebben nog veel meer te bieden!

De accommodatie bestaat uit de Hooiberg (12 bedden) en een naast gelegen vakantiewoning (4 bedden). Onze sfeervolle Hooiberg heeft een eigen riante living waar u heerlijk voor de houtkachel kunt zitten. Ook twee grote (eet)tafels voor totaal 16 personen staan tot uw beschikking. De Hooiberg heeft een ruime volledig ingerichte ruime keuken voor zelf verzorging met o.a. vaatwasser, koelkast, magnetron, combi magnetron, 2 ovens en een kookplaat. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en heeft een invalidentoilet. Er zijn in de Hooiberg op de beneden verdieping twee 2-persoonskamers en één 4-persoonskamers, waarvan de opkamer met karakteristieke stapel bedstee. Op de "Hooizolder" is een 4-persoonskamer met loungehoek, douche en toilet. Alle kamers beschikken over box springbedden, een eigen badkamer met (inloop) douche met toilet, flat screen tv en comfortabele stoelen. Is de groep groter dan kunnen er nog 4 personen in een naast gelegen vakantiewoning slapen. Een heerlijke knusse landelijk ingerichte vakantiewoning. Deze heeft ook haar eigen zitkamer met keuken en twee 2-persoons slaapkamers voorzien van boxspringbedden en tv.

Er is een overdekt terras met vuur plek, speelveld, steps en skelters. Kortom de kinderen vermaken zich uitstekend. Uniek in ons aanbod met optimale gastbeleving door actief meehelpen en zo het boerenhulpdiploma halen. Met steden als Giethoorn, Staphorst, Zwolle, Kampen en gebieden als De Wieden en Weerribben is dit een prima uitvalsbasis.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Laagste Prijs Garantie
  • Stel je vraag rechtstreeks aan de eigenaar
  • Snel & online je vakantiehuis boeken
  • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 16 bedden, verdeeld over de Hooiberg en een naast gelegen vakantiewoning. In totaal 6 slaapkamers en 6 badkamers.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 2-persoons stapel bedstee + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel (vakantiewoning)
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel (vakantiewoning)
Boven:
Slaapkamer 6: 4x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Beschikbaarheid
  • De beschikbaarheid wordt actief door Tineke, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.